For bestilling ta kontakt direkte med
Helgeland Opplevelser AS
Telefon: 750 23000
E-post: post@helgelandopplevelser.no

Firmatur

Ta med firmaet på en tur utenom det vanlige. Her kan dere arrangere konferanser, eller samles for det sosiale. Det er to store rom tilgjengelig for å samles i, og med fire fiskebåter og egen pub på kaien kan de ansatte koble av i det beste Norge har av natur. Ønsker dere flere aktiviteter tilbyr vi mulighet for å ta med alle de ansatte på havsafari med raske ribber, kulinariske opplevelser med selvfanget mat og kosekvelder med trubadur/band i konsertlokalet. Er det noe mer dere ønsker er det bare å ta kontakt, så ordner vi det meste for dere!

Konferanserom

Havkanten har et konferanserom med projektor som har 22+ sitteplasser. I tillegg finnes det et konsertlokale som også kan brukes som utvidet konferanserom. Der er det plass til 125 sitteplasser eller 200 ståplasser. 

Fisking

Ta med de ansatte ut på uforglemmelige fisketurer. De vil garantert bli snakket om i lunsjen de neste månedene. Havkanten har fire raske båter tilgjengelig pluss alt utstyr som trengs for å fiske, inkludert blant annet redningsvester, varmedresser og fiskestenger. Alle båtene har GPS og ekkolodd installert med visning av hvor fisken pleier å være. Og hvis dere ønsker vil kokken bruke fisken dere fisker i kveldens måltid.

Lovundkokken

Lei Lovundkokken for kulinariske opplevelser for de ansatte. Kokken lager så og si ureist mat i veldig høy standard. Gå ikke glipp av denne muligheten for ordentlig avslappende måltider på kaikanten om kvelden i midtnattssolen!

Havsafari

Vi anbefaler absolutt å ta med de ansatte på en rib tur rundt blant øyene. Her er man så og si garantert å få se havørn på nært hold! I tillegg får man se hvordan gamle fiskevær ser ut og hvis man er heldig får man også se forskjellige hvaler. Guidene kan historiene til øyene på rams og har drevet med dette i over 10 år. Det er mange forskjellige turer å velge mellom og det er også mulig å få skreddersydd en tur til firmaet ditt.

Pub

Havkanten har egen pub med alle rettigheter. Her kan de ansatte slappe av om kvelden, enten inne i puben, eller ute på kaikanten. Ta en kald øl eller et glass vin eller 2 og få koblet av i omgivelser som tåler litt støy utover kveldene.

UA-150515151-1