Familieferie

Familieferie på Havkanten er magisk. Ungene vil elske det, og foreldrene vil nyte livet. Fisking fra kai eller i båt, uansett hva du velger er mengder med fisk bare 5 minutter unna. Alt utstyr inkludert redningsvester og flytedresser er tilgjengelig. Bordtennisbordet er bare å rulle frem, diverse uteleker er tilgjengelig, og en daglig sykkeltur til butikken for å pante flasker hører med. Når kvelden siger på kan man nyte de nordnorske lyse kveldene fra kaikanten mens man ser mot de syv søstre. En stor tv er tilgjengelig og wi-fi er selvfølgelig tilgjengelig for dagens ungdom (og voksne).

Leker

Kos deg på Havkanten. Her ser dere noen bilder fra to familier som arrangerte sin egen «Mesternes mester» under oppholdet sitt. Lykkelige mestere hører med!

Sykkeltur

Øyene rundt Husvær er koblet sammen med veier og bruer. Du kan leie sykler på Havkanten og utforske Husvær til Brasøy. La ungene ta sin daglige pantetur til butikken, eller lag et kappløp på veiene som det er lite trafikk på. Føl friheten, slipp sykkelen løs!

Turløyper

Husvær og øyene omkring har flott turterreng som bare må oppleves. Her kan man se de syv søstre, alle øyene som ligg spredt rundt Husvær, fugleliv, dyreliv, skog og åpent landskap. Slipp ned skuldrene og nyt den skjønne naturen i turløyper som er overkommelig for alle. Og for alt du vet så møter du på rariteter gjemt i skogene. 

Fisking

Havkanten er plassen å være hvis du ønsker å ta med familien på fisketurer. Her har man hele fire båter som er mulig å leie for å komme seg ut på sjøen. Båtene er enkle å håndtere og er selvfølgelig selvlensende. Lån fiskestenger, ta med egne eller kjøp på butikkene på Husvær eller Brasøy. Redningsvester og flytedresser er tilgjengelig og når du kommer tilbake er det eget område med utstyr for å håndtere fisken. Det vil bli en uforglemmelig tur. Småsei til 50 kg kveiter er mulig å få på kroken. Avslutt så dagen med nykokt sei/torsk ute på terrassen mens man ser på midtnattssolen. Ungene vil elske det, og de voksne vil ha noe å snakke om i lang tid.

UA-150515151-1