Vinterkajakk

Vintertida byr på fantastiske opplevelser fra kajakken – Vannet er klarere og lyset er magisk!

For mange padlere slutter sesongen i overgangen mellom høst og vinter, når dagslys begynner å bli en mangelvare og temperaturen kryper ned mot null. Det er riktignok litt mer utfordrende å være aktiv padler vinterstid, men med moderne padleutstyr i kombinasjon med gode tradisjonelle ullplagg kan vintertida by på fantastiske opplevelser fra kajakken. Vannet er klarere og lyset er magisk.

Med moderne tørrdrakter og et par lag ull under har det blitt mulig å holde seg varm og rimelig tørr selv når gradestokken viser både 10 og 15 minus.

Tørrdrakten holder vannet ute, men kroppen produserer likevel en del fukt under padling. Mengden avhenger av intensitet. Så lenge du padler jevnt med relativt lav intensitet vil ulla fint ta opp den lille fukten som produseres og du vil holde deg varm så lenge du er i aktivitet. I motsetning til andre tekstiler har ull god isolasjonsverdi selv når den er fuktig.

På HAVKANTEN har vi nettopp alt dette utstyret for at du skal kunne ferdes både trykt og varmt gjennom padlevinteren. Skal du ut på tur pakker vi gjerne tursekken sammen med deg og her vil du finne alt nødvendig utstyr for en uforglemmelig opplevelse.

 

Kontakt oss

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer