Telt/Camp

Ta med barna, ta med kjæresten, ta med en venn? En natt i telt gir en helt spesiell stemning.

Varighet

2 timer

Alder

6+

Vanskelighetsgrad

Lett

Pris

Fra 450,-

Sykkelutleie

Mange nordmenn følger forskjellige tv-serier som dreier seg om det å dra på tur i norsk natur. Kanskje er det nok å nevne navnet Lars Monsen?

La deg inspirere du også! Lei telt og turutstyr og gjør deg kjent på nye steder. Vi skaff deg et godt kart over området – og start planleggingen! En lang tur er nødvendigvis ikke bedre enn en kort tur.

Ta med barna, ta med kjæresten, ta med en venn? En natt i telt gir en helt spesiell stemning, og alle synes som regel det er spennende å sove ute i naturen. Hos oss er ofte både, Rib eller robåten første etappe før du finner din drømme øy. De aller fineste teltplassene ved stranden er som regel enklest å finne fra båten. Vær oppmerksom på at været kan skifte fort, så velg teltsted utfra vær og vind.

Kos deg, denne pakken inneholder alt for en perfekt overnatting ute i det fri!

Praktisk informasjon

Telt og utstyr hentes ut og leveres tilbake på Havkanten i Husvær. Du finner din type telt pakke direkte i bookingen.

Viktig å vite før en slår leir for natten, i tillegg til merkede teltplasser, er allemannsretten gir alle rett til å ferdes og bruke utmarka – med visse begrensninger. Blant annet heter det i friluftsloven at rasting eller telting ikke må skje når det kan medføre nevneverdig skade på ungskog, eller skogfornyelsesfelt. Det er heller ikke lov å telte nær andres hus eller hytter uten tillatelse, og telting er ikke tillatt mer enn 2 døgn om gangen uten tillatelse fra grunneier.

Telt inkl:
  • Sovepose
  • Liggeunderlag

 

Kontakt oss

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer