Kjøkkensjef

HAVKANTEN KALLER DEG… 

… du som er en kvalitetsbevisst KOKK som er glad i å bruke lokale råvarer i din à la carte.

Havkanten er magisk og hektisk! Du liker at det er full fart og gode opplevelser på jobb. Du trives med å jobbe med alle typer mennesker, samtidig som du stiller kvalitetskrav til sluttproduktet. På fritiden kan du kose deg med de aktivitetene vi har på Havkanten.

Havkanten er en del av en nytt og spennende reiselivskjede på Helgeland, Helgeland Adventure. Med dette samarbeidet kan våre besøkende finne overnatting, aktiviteter, nydelige Helgelandsopplevelser og betale sin opplevelsestur i samme portal. Du blir en del av denne kjeden, og dermed vil nettverket ditt kunne bli stort.

Havkanten ligger en båttur fra Sandnessjøen eller Brønnøysund, i magiske Herøy kommune på den øya som heter Husvær. Havkanten ligger i et kystområde som har tusenvis av øyer, og dermed et paradis for padlere. Vi har gjester som bor hos oss. Vi har frokost, lunch, à la carte meny. Gjestene våre kommer fra hele landet for å oppleve stemningen, maten og de nydelige omgivelsene på Havkanten. Det å sitte på bryggekanten og se sola «rulle» over de nydelige Syv Søstre eller oppleve blankstille hav mens solnedgangen sender en deilig bris over landskapet.. Det kaller vi MAGISK. 

Du blir en del av oss som nå har startet den nydelige reisen for sesongen 2022. Vi søker deg som kjenner at dette er en opplevelse du ønsker å få med deg. For sesongen eller for en lengre tid. Dette blir vi enige om når vi tar en prat, etter at du har sendt oss din søknad. Du vil bo på Husvær mens du jobber. Vi ordner enkel overnatting til deg. Har du noen som du ønsker skal blir med deg til drømmejobben hos oss, så kan dette avtales. Det vil være mulighet for at denne kan være en del av Havkanten, sånn som du og vi.

Oppgaver

  • Du skal lage god mat ut fra en Havkanten à la carte meny
  • Du må håndtere forhåndsprodusering, planlegging, varemottak for å ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll
  • Du har ansvar for gjennomføring av bedriftens HACCP/IK rutiner og systemer for å sikre god kvalitet på renhold, hygiene, mat og andre detaljer.
  • Du sørger for å holde kjøkkenet rent og ryddig
  • Du lager personalmaten, når dette er aktuelt.

​​Kvalifikasjoner
 

  • Flott om du har fagskole og/eller fagbrev. Vi tar gjerne en prat med deg om du er selvlært og har gode referanser.  
  • Du må trives med god kommunikasjon og «se» dine kunder og medarbeidere.
  • Det at det er hektiske perioder, må du synes er gøy og se på som de muligheter dette gir.
  • Gode IK-mat rutiner
  • Gode daglige rutiner, sånn at du er med på å sikre effektiv drift og daglig renhold av kjøkken.
  • Det er flott om du har erfaring med varebestillinger, eller har lyst til å lære dette.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt​

Kontakt 750 23 000 / 404 12 338

Kontakt oss

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer