Stavsmarken Gård og pølsemakeri

Havkanten Restaurant samler spennende smaker i en overflod av fristende retter. Organiske og miljøvennlige produkter spiller en sentral rolle.  Svinekjøtt fra Stavsmarken Gård og pølsemakeri har fått en sentral rolle i våre menyer.

Stavsmarken Gård og Pølsemakeri

Kontakt

Tlf: +47 908 82 005
E-post: post@stavsmarken.no

Nettsted

Beskrivelse

Stavsmarken Gård og Pølsemakeri drives av Bente og Lars Børsheim. Gården har vært i familien siden tidlig 1900-tallet og vi er fjerde generasjon som driver gården. Lars sin oldefar var bygdeslakter, og det har i generasjoner vært tradisjon for å slakte og videreforedle mat på gården. Kvinnene i familien er også kjent for å være “matkjærringer”* og har rykte for å lage god og rikelig med mat. – Dette har lagt grunnlaget for hva vi gjør i dag og er bakgrunnen for det vi ønsker å videreføre. Vi tar nå med oss våre forfedres oppskrifter inn i vår moderne produksjon. Gammelt og nytt møtes i spennende smakskombinasjoner.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer