Noe av det vi i Havkanten Restaurant har jobbet mest med i den siste tiden er utvalget av kortreist fisk, skalldyr og kjøtt, i tillegg har vegetar og veganske retter i vår meny fått stor oppmerksomhet. Vegetarmat fører til mindre utslipp av drivhusgasser enn noen andre typer mat.
Noe av det mest bærekraftige man kan gjøre er å spise opp maten sin, noe vi tror du vil gjøre hos oss!
Her presenterer vi vårt levenradørnettverk
Samspillet mellom Havkanten og øvrige leverandører, gir våre kunder en unik total opplevelse.
Enkel «Filosofi» Med de beste leverandører får våre gjester den beste opplevelsen.
Havkanten er opptatt av sikkerhet og at de gode historier formidles til hver enkelt gjest. Våre erfarne guider gjør trygge veivalg i fjellet og på
Stavsmarken Gård og Pølsemakeri drives av Bente og Lars Børsheim. Gården har vært i familien siden tidlig 1900-tallet og vi er fjerde generasjon som driver gården.