Nordlysjakt i Herøy

Når nordlyset danser over de ytterste fjell rekker og gjenspeiles i sjøen oppstår en særlig stemning på brygga og våre balkonger.

Varighet

3 timer

Alder

+ 6

Vanskelighetsgrad

Lett

Pris

1 190,-

Nordlyset

Sjansen for å få oppleve nordlyset er fra september – april, og er best i vintermånedene. Hold øynene opp fra kl. 21, men vær særlig oppmerksom etter kl. 23.

En kan følge med på aktivitet og intensitet av solstormene ved å avlese KP-indekset for Trondhjem eller Tromsø – men her bør man alltid holde et våkent øye, da det er veldig vanskelig for noen modeller å forutsi akkurat hvor nordlyset vil vise seg. En KP-verdi på 2 eller mer betyr at muligheten er der. Er du ivrig etter å få oppleve nordlyset kan du nyte kvelden rundt vår bålpanne ute eller på bryggekanten.

På denne 3 timers turen går vi inn i hjertet av Herøy og Husvær, «Husværtoppen» her får vi en 360 graders utsikt der vi får med oss alt fra Alstahaug, Herøy, Dønna og Vega. Utsikten over vest havet her er magisk i seg selv. Med svært erfarne guider får du her med deg det meste og det beste av hva Nordlyset kan gi. Med på turene har vi varm drikke, og forfriskninger for en uforglemmelig tur.

 

Hva er inkludert?

Guide, Varm drikke, sjokolade, frukt og kjeks! I tillegg får du kart over området og bildeserie fra turen.

Kle deg i varmt ullundertøy, godt tur tøy og gode varme sko. Om du ikke har dette tilgjengelig kan du låne varmedresser fra vårt lager.

 

Kontakt oss

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer