Midnattssol safari med Rib

Bli med oss midnattsola i de rette element. Langt ute i havet får vi den 100% rette opplevelsen. Alltid utsagn fra våre gjester "Magisk"

Varighet

1 timer

Alder

6+

Vanskelighetsgrad

Lett

Pris

990,-

Turbeskrivelse

Lyst å se midnattssola på Helgeland og Herøy. Kjenne på overskuddet og energi den gir? Vi har midnattssol fra rundt 12. juni til rundt 10. juli, og for se den gjøre helomvending over horisonten, bør du ta turen ut på havet.

Vi på Helgeland er vant til at det er lyst hele natten, og vi føler ofte at vi «har det til gode» etter de mørke vintermånedene. Mange av oss velger ofte å være oppe litt ekstra på sommeren. Å ta en tur ut på havet midt på natten er slettes ikke uvanlig. Midnattssola gir liksom litt ekstra energi. Hvorfor ikke bare bruke den?

Midnatt sola

Lyst å se midnattssola på Helgeland og kjenne på overskuddet og energi den gir? Vi har midnattssol fra rundt 12. juni til rundt 10. juli, og for se den gjøre helomvending over horisonten må du ut til kysten

I en åpen Rib kommer du tett på elementene. Våre piloter har høyt fokus på sikkerhet og sørger for en behagelig tur.

En tur med oss er derfor godt egnet for barnefamilier med barn over 6 år.

 

Bekledning:

Kle deg i gode varme klær  Ta gjerne med egne votter, hansker, sko etter forholdene og buff, uansett vær da du skal ut i åpen Rib. Vi anbefaler tette tursko 

Isolerte støvler kan også leies for 190 kroner.

Er du gravid eller har ryggproblemer anbefales vi deg andre spennende opplevelser.

Kontakt oss

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer