Lei hele Havkanten Gjestehus

Har du noen gang drømt om å dra på ferie til et sted hvor du og dine kan være helt for dere selv? Ved å leie hele Havkanten Gjestehus har dere muligheten for en privat ferie, skjermet fra hverdagslivets stress og mas. 

Ta med storfamilien, venner eller kolleger på et eventyr til et sjarmerende fiskevær, omringet av rå, nordnorsk natur. Våkn opp til behagelig bølgesus, forfriskende sjøduft og panoramautsikt mot hav og kjente fjell, før du starter dagen med en deilig frokost på bryggekanten. 

Som de eneste gjestene på gjestehuset får dere tilgang på hele restauranten, alle husets 16 rom, to fellesstuer, balkonger, møtelokaler, samt en rekke spennende opplevelser og aktiviteter. I tillegg vil dere få all oppmerksomhet fra vårt vertskap, som er på jobb for at dere skal få det beste ut av deres opphold. 

Hvem kan leie hele Havkanten Gjestehus?

Å leie hele gjestehuset passer utmerket for store feiringer som bryllup, bursdager, julebord eller jubileum, i tillegg til mer faglige samlinger som styremøter, konferanser eller teambuilding med kolleger. Dere vil fort merke at arrangementet får en helt annen ro over seg når man kjenner alle på hotellet og har stedet for seg selv. 

Ønsker dere å være færre er det greit å vite at dere ikke trenger å fylle opp alle rommene, selv om dere har tilgang til dem. Om dere vil være to, tre eller tretti personer, er helt opp til dere. Servicen og tilgangen på våre fasiliteter vil være den samme. 

Opplev Helgeland 

Husvær ligger strategisk til i forhold til mange flotte destinasjoner og opplevelser på hele Helgeland. Kun en RIB-tur unna finner man blant annet det ikoniske fjellet Torghatten, De Syv Søstre, Dønnamannen og Vegaøyan, som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Med Havkanten som utgangspunkt har dere med andre ord unike muligheter til å oppleve alt det fantastiske Helgelandskysten har å by på. Havkanten legger til rette for en aktiv ferie hvor dere kan teste fridykking, sykle, leie kajakk eller sjekke ut de lokale turstiene, samtidig som det selvfølgelig også er rom for å slappe av i vår badestamp eller bli med på et rolig skjærgårdscruise. 

I tillegg til å være omringet av flott natur byr Havkanten på spennende, kortreist mat og kulinariske smaksopplevelser. Ønsker du å være med å sanke maten selv, kan du bli med ut i båt og fiske dagens middag, eller prøve deg på sanking av skjell og skalldyr med prøvesmaking under guidet fridykking. Vi har også en egen instruktør som kan lære dere mer om havets ressurser om dere finner det interessant.

Som dere forstår er mulighetene på Havkanten Gjestehus mange. Ta kontakt for tilgjengelighet og pristilbud på ditt drømmeopphold her på Helgelandskysten. 

Her kan du lese mer om opplevelsene og aktivitetene vi tilbyr.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer