Fridykking

Flere oppdager denne fantastiske måten å dykke på. Med enkelt utstyr kan du være i sjøen i timesvis og bevege deg over store områder.

Har du lyst å utforske hva som gjemmer seg under overflaten? Her åpner seg en ny verden, hvor du blir vektløs som en astronaut og kan fly gjennom et univers av kaldtvannskoraller, snegle, tang- og tareskoge, et utal av ulike arter skjell, svært store søstjerner i mange forskjellige farger, taske-, strand- og trollkrabber, ulike flyndre og kanskje du møter på en hummer eller kveite! Sjå sola brytes gjennom vannet og lyse opp det lange sjøgresset som danser fremm og tilbake eller sandbunnen, hvor erimittkreps forsiktig kigger fremm. Hvem studerer egentligt hvem?

Denne aktiviteten setter vi opp både for familier med barna ned til 12 år eller voksne vannhunde. Alle får oppleve en verden som for første gang åpenbarer seg, når de under kyndig veiledning har fått på seg våre fridykker-våttdrakter og kan nyte det kalde vannet. 

Vi tilpasser opplegget etter nivå og starter i utgangspunktet med snorkling. Som utstyret tilpasses og teknikken begynner å sitte kan vi fokusere på fridykking, hvor der er større sjanse for å sjå torsk og kamskjell. Vi kombinerer kajakk- og snorkling, men kan sette det opp med utgangspunkt i bruk av aluminiumsbåten vår, som ankres opp uten for stranda. 

Guiden din er med i vannet og kjører båten/gir instruks og veiledning i kajakken. I tillegg vil der på forespørsel være mulighet for sanking og smaksprøver på brygga etter turen. 

KONTAKT OSS
Ring oss nå på telefon +47 75 02 30 00

Kontakt oss

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer