Informasjon og sikkerhet

Her finner du praktisk informasjon og opplysninger om sikkerhet og tiltak

Praktisk informasjon

  • Oppmøte
  • Henting
  • Utsjekk
  • Avreise

Pakkelister

Ved booking kontakter vi deg med et informasjonsbrev direkte fra guiden, hvor du bl.a. finner sikkerhetsregler, pakkeliste og en introduksjon til turen. 

Sikkerhet

Guidet safari

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på en guida safaritur, men du bør ikke ha skulderskader, ryggproblemer eller nakkeproblemer. Vår guide vil gi deg opplæring og sikre dig kvalitetstid i kajakken. Ta kontakt hvis du er i tvil, om dette kan være noe for dig eller vi bør tilrettelegge ekstra skånsomt. Husk å opplys om allergier ved booking slik vi kan tilpasse lunsjen og medbring personlig medisin.

Transport, oppmøte og overnatting

Safariturer

Alle turer starter med felles oppmøte på Havkanten kl 10:00, der vi sammen planlegger dagens padling, slik vi kan ta eventuelle hensyn og sikre din sikkerhet blir ivaretatt og en go oppleving på vatnet.

Alle våre safariturer legger ut ifra Havkanten med mulighet for overnatting og helpensjon midt i øyriket og skyss tur/retur med RIB båt fra Sandnesssjøen/Brønnøyssund. Noe som gir oss muligheten til gi deg en helt unikt og alltid personlig skreddersydd guidet tur.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer