Blåtur til Havkanten

Å dra på blåtur er spesielt populært blant bedrifter, lag og vennegjenger. Konseptet handler om at det bare er arrangementkomiteen som vet hvor gruppen skal reise og hva de skal gjøre, og lar det bli en overraskelse for de andre. 

På en blåtur er det som regel mye spenning, god mat og morsomme aktiviteter. Legg blåturen til Havkanten, så hjelper vi deg både med planlegging av aktiviteter og reiselogistikk, slik at dere kan nyte tiden sammen – uten å stresse over alle detaljer. 

 

Opplev Helgelandskysten

Vårt vertskap er på jobb for at dere skal få et uforglemmelig opphold her på Havkanten. Bortskjemt på nydelig og variert natur kan vi sette sammen forskjellige aktivitetstilbud som passer perfekt for større grupper som ønsker å begi seg ut på nye eventyr både under og over havoverflaten. Vi legger til rette for flere aktiviteter som havfiske, fjellvandring,  kajakkpadling eller fridykking med mulighet for sanking og prøvesmaking av fangsten på brygga etter turen. 

Ønsker du å oppleve mer er Havkanten i tillegg et fantastisk utgangspunkt for flere unike opplevelser langs hele Helgelandskysten. Helgelandssafari er blant våre mest populære aktiviteter, hvor vi reiser ut med RIB for å se og oppleve både skjulte og kjente perler som verdensarvområdet Vega, Torghatten i Brønnøysund, De Syv Søstre og Dønna.

For roligere dager er det selvfølgelig også rom for å slappe av i vår badestamp eller bli med på et rolig skjærgårdscruise. Når sulten sniker seg på disker vi opp med nydelige, kortreiste retter fra havet i restauranten vår, hvor dere kan sitte å holde praten i gang til langt ut på kvelden. 

Ta kontakt om du ønsker å overraske venner eller kolleger med en fantastisk blåtur til Havkanten, så setter vi sammen det perfekte opplegget for dere. 

 

Her kan du lese mer om opplevelsene og aktivitetene vi tilbyr.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer