Bilde utstilling

Hobbykunstner Grete Johansen stiller ut en rekke fantastiske bilder
Kunst korridor.

Lørdag uke 9 åpner Havkanten Gjestehus sin lille «Vasari-korridor». Hobby maler Grete Johansen er første utstiller.

Vi inviterer til salgsutstilling lørdag 04 Mars. 2023

Nå åpner også gjestehuset galleri, nærmere bestemt Den lille Vasari-korridoren. Hobbymaler kalt kunstner blant venner er første utstiller og har også vært med på planleggingen av korridoren.

Det åpnes selvfølgelig også for salg av G Bakar`s bilder.

— Dette er et steg videre for gjestehuset og lokal kust, det er svært gledelig få lov til å være med på dette. Jeg håper det igangsetter opplevelser hos dem som går gjennom denne korridoren, sier hun.

Meropplevelse

Gjestehusets vert Terje Røren Johansen ønsker å satse i flere retninger og er opptatt av å ta vare på /vise frem alt hva lokale krefter har å by på.  Meropplevelser for gjester er alltid hovedfokus hos oss.

Den lille Vasari-korridoren, som er oppkalt etter den berømte korridoren i Firenze, skal nå bli et visningssted for lokal kunst.

 

G Bakar

Sommeren 2021; ferie, pandemi, pøsende regn og noen helseplager som satte en del begrensninger var vi mest hjemme eller på «hytta» blir Hobbysenteret min lille redning Fersk i kunstnerverden rasker jeg med meg det jeg trenger (har jo sett på YouTube lurer jeg på om jeg har fått med meg alt? Mannen bak disken «Du må vel ha noen pensler også» Så satte jeg i gang Det har blitt mye rart, men noen bilder fikk jeg mer dreisen på. Min nye hobby har blitt til stor glede og terapi

Grete Johansen

La deg begeistre, velkommen til HAVKANTEN GJESTEHUS

Dette er tittelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer