Restaurantteamet

Møt vårt dyktige restaurantteam her på Havkanten

Terje Røren Johansen • Owner | CEO-CIO

Fornavn Etternavn

Fornavn Etternavn

BÆREKRAFTIGHET

På Havkanten Restaurant bryr vi oss om bærekraftig matproduksjon, og vi stiller høye krav til både oss selv og våre leverandører.
Vi er alltid på utkikk etter forbedringer som kan redusere forurensning og bidra til å bevare miljøet, samtidig som vi opprettholder den høye kvaliteten på maten vår.

Flere av vår leverandør av sjømat og kjøtt, er kåret med ulkie priser og betraktes som svært bærekraftige produsenter.

Det betyr at våre gjester kan føle seg trygge på at alle våre råvarer er produsert og har foregått etter beste praksis.

Noe av det vi i Havkanten Restaurant har jobbet mest med i den siste tiden er utvalget av kortreist fisk, skaldyr og kjøtt, i tillegg har vegetar og veganske retter i vår meny fått stor oppmerksomhet. Vegetarmat fører til mindre utslipp av drivhusgasser enn noen andre typer mat.

Noe av det mest bærekraftige man kan gjøre er å spise opp maten sin, noe vi tror du vil gjøre hos oss!

Leverandører

Her presenterer vi vårt levenradørnettverk

Fotograf

Havkanten er opptatt av alle våre gjester skal få all den uttelling de ønsker ved sitt besøk. Vi tar gjerne med våre eminente fotograf med

Les mer

GUIDE Stig Arve Johansen

Havkanten er opptatt av sikkerhet og at de gode historier formidles til hver enkelt gjest. Våre erfarne guider gjør trygge veivalg i fjellet og på

Les mer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer