Live musikk på Havkanten, Bjørn og Cecilie`s trio.

Bjørn og Cecilie`s trio Trioen har base på Helgelandskysten og består av erfarne musikere. Dere får en trio som tar utgangspunkt i solide vokalprestasjoner, akustiske gitarer og spennende perkusjon. Trioen servere kjente låter med særpreg som skaper god stemning i alle typer lokaler.

Pub aften på Havkanten.

Restauranten åpner 17:00, Hjertelig velkommen!

Trioen har base på Helgelandskysten og består av erfarne musikere. Dere får en trio som tar utgangspunkt i solide vokalprestasjoner, akustiske gitarer og spennende perkusjon. Trioen servere kjente låter med særpreg som skaper god stemning i alle typer lokaler.
Publikum får låter fra kjente norske og internasjonale artister som de fleste aldersgrupper har et forhold til. Det spilles alt fra Lady Gaga til Johnny Cash. Trioen har et bredt repertoar som består av ulike sjangre som for eksempel pop, rock, country og vise. Dermed kan musikerne tilpasse seg et bredt spekter av publikum slik at alle får en fin opplevelse.

Trioen består av:
Cecilie Skagen: Vokal. Kjent for sine vokalprestasjoner i ulke konstellasjoner, og mange sjangre.
Bjørn Pedersen: Vokal og gitar. En erfaren musiker som er kjent fra mange ulike konstellasjoner på Helgeland. Bjørn har spilt på lokalet i over 30 år.
Rune Lie – Gjeseth: Perkusjon (Cajon, djembe og trampeboks). En erfaren musiker som har spilt på lokalet i over 30 år med ulike band i Trøndelag og på Helgeland.

Publikum får servert solide vokale prestasjoner, et komp med særpreg og trøkk, og ikke minst gode låter for folk i alle aldre. Dette blir det stemning av

La deg begeistre, velkommen til HAVKANTEN GJESTEHUS

Kontakt oss

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer