Kajakk utleie

Helgelandskysten betegnes av mange som verdens vakreste padledestinasjon! Lei utstyret for ditt neste store kajakkeventyr hos oss mitt i øy-riket.

Den fantastiske skjærgården på Helgelandskysten, med sine 12000 tusen øyer, holmer og gruntvannsområder, gjør dette til et av verdens beste områder for kajakkturer.

Husvær «Det perfekte padleparadiset»

Her kan du sette ut på eventyr og padle en ny veg hver dag. Ut mot havet eller holde dig innaskjærs. Møte på sel, nise, havørn, makrelterner, dobbeltbekkasin, ursau og mye mer. Krystalklart vann, kaldtvandskoraller, magiske maneter og kystlynghei så langt øyet kan sjå.

KONTAKT OSS
Ring oss nå på telefon +47 75 02 30 00

Vi er behjelpelig med utleie og klargjøring av utstyr, men turplanleggingen og påkledning står du for. Husk GPS/VHF/vanntettpakket telefon og kart. Er du i tvil kan du få en rundvisning og oppfriskning av padle- og redningsteknikkene i området på dag 1 med vår guide og instruktør. 

På Havkanten er padling blitt helårsaktivitet, og stadig flere bruker kajakken også om vinteren. Vinter, vår, tidlig sommer eller høst, her ute får du ofte både stille hav eller dramatisk vind og piskende fjorder, begge deler skaper en flott ramme rundt oppholdet du garantert vil minnes.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer