Guidet Sanke-Safari fra Kajakk

Er du sulten på ny viten om tang, tare og sanking? Her får du kajakkopplevelser og full stimulans av smaksansen, i en og samme tur.


Gå til booking

NB! Pr nå må booking gjøres pr telefon 988 48 395, Rune@adventurehelgeland.no eller henvendelse via facebook 

Tang & Tare er ord som så smått begynner og klinge betre og betre her i Norge, ettersom vi får øynene opp for, at det ikke kun er mel og dyrefor det kan brukes til. Faktisk har vi mye å lære av Japanerne og demmes kunst om umami – den femte smaken, som vi ikke engang har et ord for her i Norge. Best oversatt blir vel «den gode smaken» – og den skal vi prøve og leite fremm og vekke nysgjerrighet gjennom en Sanke-Safari fra kajakkene, der vi kan gå helt inn på grunt vann og sanke det vi trenger i fjæresonen. En kunnskap og aktivitet som er gøy for voksne og barna.

Ankommer du med et tørt skifte og godt humør stiller vi med guide, utstyr og en smaksprøve på brygga, der vi tilbereder det, vi finner i skjærgården. Vi vil komme til og være på vannet ca. 1,5 time avhengig vinn og vær. Som utgangspunkt padler vi i våttdrakter og padlejakker, men det er muligt å leie tørrdrakt fra vår utleie.

Varighet: Ca. 3 timer fra omkledning til våttdrakter og omkledt i egne klær igjen. Muligt å ta seg en dusj i etterkant av turen (ta med egen håndduk)

  • Alt utstyr inkl.
  • Prøvesmaking og foredling av funn
  • Mulighet for å sjå mye dyreliv over og under vatnet, bla. havørn og sæl
  • Instruksjon av NPF godkjent instruktør og sertifisert NNGF Naturguide
  • Gjennomføres på skandinavisk språk eller engelsk
  • Ingen forkunnskaper trengs

KONTAKT OSS

Ring oss nå på telefon +47 75 02 30 00

Kontakt oss

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer