Havkajakk intro- og grunnkurs

4 timers introkurs eller 2 dagers grunnkurs (NPF Våttkort stigen)

HOS OSS FÅR DU VÅTTKORT ETTER ENDT KURS!

Gå til bookingside for intro- og grunnkurs her

Våttkort er Norges Padleforbund sitt kursbevis.

Havkanten Kajakksenter tilbyr introduksjons (4 timer) – og grunnkurs havkajakk (2 dager) med sertifiserte instruktører. Alle våre kurs er beregnet for ungdom (fra 12 år) og voksne i alle aldre og passer for individuelle, vennegjenger og bedriftsgrupper.

Introkurset gir dig trygghet i form av basale padle- og redningsteknikker

Grunnkurset gir i større grad mulighet for mere personlig coaching, flere padleteknikker og redningsøkter. Derutover har grunnkurset fokus på turplanlegging, kartlesing, basal sjømannskap og ferdsel på sjøen, pakking av kajakk for tur og kystfriluftslivet tilknyttet havpadling.

Kurs hos oss inkluderer alt av nødvendig utstyr for at du skal få en god kursopplevelse – og hos oss har vi alle fasiliteter, som skal holde oss varme og mætte. Vi har solide, trygge, gode kajakker og tørrdrakter. Våre deltakere skal få en trygg og god start med havkajakk, og padletmiljøet herute i øyriket byr på alle slags utfordringer du kan møte på i en kajakk. Derfor er arenaen ultimativt den beste å lære sig padlekunsten og ferdselen på sjøen.

Neste kurs: Vi setter opp kurs etter behov. Minimum deltakelse pr. kurs er 2 kurstakere. Hvis du er ensom kurstaker er du velkommen til å ta kontakt slik vi kan mønstre deg på et eksisterende kurs.

Kombiner kurs med overnatting og helpensjon ved og følge bookinglinket øverst på siden vil du få muligheten til å legge inn overnatting og helpensjon og eventuel leie av utstyr for flere dage i øyriket der du kan få prøve krefter med dine nye kunnskaper og få sparing med instruktør over tiden du er på Havkanten.

Introduksjonskurs Hav Kajakk: 1.290,-

Undervisningstid: kl 10:00-14:00

Grunnkurs Hav Kajakk: 2.990,-

Undervisningstid: kl 10:00-18:00 begge dager

Varighet: 2 dager.

Kursarrangør: Havkanten Kajakksenter

Instruktør: Rune Brødsgaard

Sted: Husvær. Kjørarveien 75, 8842 Brasøy

Type: Åpent kurs / gruppeundervisning

Kursmateriell

Leie av kajakk og utstyr er inkludert i kursavgiften.

Eksamen / sertifisering

Våttkort med grunnkursoblat

Velkommen til oss!

KONTAKT OSS
Ring oss nå på telefon +47 75 02 30 00

Kontakt oss

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer