Havkajakk kurs

Hos oss får du NPF Våttkort etter kurset, og da kan du leie kajakker i hele landet.

Våttkort er Norges Padleforbund sitt kursbevis og vi følger kursstandarden. 

Havkanten Gjestehus byr deg velkommen på kurs i havkajakk og et nytt kapitel i livet ditt.  Vi har den optimale læringsarenaen med fantastisk mange trange fine sund og grunnvannspadling. Samtidig er du ikke langt unna restauranten og cafèen vår, som utgjør basen for kurset, hvor du vil kunne ta en dusj og varme deg etterpå. 

Vi har solide, trygge, gode kajakker og tørrdrakter. Våre deltakere skal få en trygg og god start med havkajakk.  En sport som passer for alle aldersgrupper.  

Introkurset gir dig trygghet i form av basale padle- og redningsteknikker. Vi har utvidet standard 3 timerskurs til 4 timer for å kunne sikre kvaliteten av kurset og tid til omkledning.

Les mer om introkurset på NPF sin hjemmeside her.

Book her

Pris: 1.449,-

Grunnkurset gir i større grad mulighet for mere personlig coaching, flere padleteknikker og redningsøkter. Derutover har grunnkurset fokus på turplanlegging, kartlesing, basal sjømannskap og ferdsel på sjøen, pakking av kajakk for tur og kystfriluftslivet tilknyttet havpadling. Dette er klart det beste kurs mtp. læringsutbytte, erfaring og den videre veg.

Les mer om introkurset på NPF sin hjemmeside her.

Book her

Pris: 2.990,-

Guidet eventyr med alle læringsmomenter fra introduksjonskurset (NPF), lunsj og mer tid for spørsmål og tilbakemeldinger. Etter turen får du NPF sitt våttkortbevis og kan utforske videre i det uendelige øyrike. Mange står igjen med en skikkelige følelse av mersmak etter dette og har brukt dagen som springbrett inn i kajakkuniverset.

I korte trekk gir introkurset dig trygghet i form av basale padle- og redningsteknikker, mens vi med en guidet tur «ut i øyan» viser deg vegen og eksempler på fine padleopplevelser. Vi gjør et strandhug underveis  for å nyte lunsj levert av restauranten på Havkanten og du kan som kurstaker få mulighet å stille alle de spørsmål du måtte ha eller som oppstår i løpet av dagen. Etter kursdagen vil du være klar til å dra ut på egen hånd. Du kan fortsette og bruke samme kajakken du har lånt for kurset, som du er blitt vant med, og da få store kajakkopplevinger blandt de tusenvis av øyer

Book guidet våttkortpadling her

Pris: 1.990,-

Kurskalender 2023

Vi har enda ikke lansert vår kurskalender for 2023, men vi kommer å offentliggjøre en liste på facebook og hjemmeside ila våren 2023. Følg med, kontakt oss og gled deg til å komme deg ut på tur.

Vi setter og opp kurs etter behov hva enn du er privatperson eller bedrift. Ta kontakt og la oss finne ut, når vi legger kurset eller book direkte på vår hjemmeside. Minimum 2 deltakere.

KONTAKT OSS
Ring oss nå på telefon +47 75 02 30 00

Kontakt oss

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer