Guidet kajakk & snorkling / fridykking

Med kajakk sniker vi oss sporløst inn på de beste snorkle- og fridykke plassene rundt Havkanten.


Gå til booking

Er du nysgjerrig på hva som er under overflaten? I kajakken sitter vi ofte og ser ned igjennom vatnet og kommer nesten ikke nærmere; eller jo, det gjør vi! På med våtdraktene, maske og snorkel og da åpner en ny verden seg for deg.

På dette opplegget tar vår guide dig med på snorkling eller fridykking alt etter nivå med tilgang til plassene via kajakk. Med kajakk kommer vi for egen kraft til utrolig fine plasser, der vi kan snorkle, dykke og sanke til smaksprøver og kanskje en forrett til dagens middag. Guiden viser dig korsn du får det til og vil stå for sikkerheten.

For turen padles der i stødige, stabile dobbeltkajakker og vi skreddersyr alltid rute og snorkling/dykking til dagens vær og fysikken din. I løpet av turen serverer vi lunsj.  

  • Alt utstyr inkl.
  • Lunsj enten i Havgapet eller på restauranten alt etter som passer
  • Mulighet for å sjå mye dyreliv over og under vatnet, bla. havørn og sæl
  • Mulighet for å kombinere sanking av tang, tare, skjell og annet godt fra havets matfat
  • Få tilberede og smake på hva vi fanger og finner
  • Du kan få padle singlekajakk, om du har våttkort – ellers tilbys padling i dobbeltkajakker
  • Instruksjon av NPF godkjent instruktør og sertifisert NNGF Naturguide
  • Gjennomføres på skandinavisk språk eller engelsk
Alle våre safariturer legger ut ifra Havkanten med mulighet for overnatting og helpensjon midt i øyriket og skyss tur/retur med RIB båt fra Sandnesssjøen/Brønnøyssund. Noe som gir oss muligheten til gi deg en helt unikt og alltid personlig skreddersydd guidet tur.
Ved booking kontakter vi deg med et informasjonsbrev direkte fra guiden, hvor du bl.a. finner sikkerhetsregler, pakkeliste og en introduksjon til turen. Alle turer starter med felles oppmøte på Havkanten kl 10:00, der vi sammen planlegger dagens padling, slik vi kan ta eventuelle hensyn og sikre sikkerheten din blir og en go oppleving.

KONTAKT OSS

Ring oss nå på telefon +47 75 02 30 00

Kontakt oss

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer