Guida havkajakk safari

Bli med på familie-eventur (3-4 timer), mini-ekspedisjon (5-6 timer) eller midnattsolspadling fra Havkanten, der du blir klokere, flinkere og får den ultimative kajakkoppleving


Gå til booking

Kajakkturer for alle – deg og din kjære, deg og familien eller deg og vennene dine. Her får dere muligheten til å stresse ned og nyte kvalitetstid sammen. Nyte øy-romantikken, lære om sanking i havet og oppleve et dyreliv uten sidestykke. 

Vår guide tar deg med ut i skjærgården i stødige, stabile dobbeltkajakker og viser deg de beste plassene rundt skjærgården eller helt ut til havet. Vi ivaretar sikkerheten, skreddersyr ruta til dagens vær og fysikken din. I løpet av turen serverer vi lunsj av lokal karakter enten direkte i havgapet, på en øde øy eller tilbake på restauranten på Havkanten. Du kan få lære om fisking og sanking, få sjå sel, nise og havørn oppleve roen i turkis blått vann og hvite koral-sandstrande. Dette er det arktiske karibia, hvor vi kan tilby et unikt eventyr, der du ikke vil få følelsen av samlebåndsturisme eller masseguiding.

Familie-eventur

Pris pr. person 1.249,- NOK inkl. lunsj
Varighet fra 3-4 timer
For familien (minimum 6 år), den naturinteresserte person og evt. førstegangspadler

Mini-ekspedisjon

Pris pr. person 1.549,- NOK inkl. lunsj
Varighet fra 5-6 timer 
For den utevante og kanskje den som har padlet før, eventyrlystne og middels go form

Midnattsolspadling

Pris pr. person 690,- NOK inkl. drink etter eget valg
Varighet fra 1-2 timer 
Typisk for vår overnattende gjester, som vil oppleve den ultimative flattvands-kajakk-oppleving 
  • Alt utstyr inkl.
  • Lunsj enten i Havgapet eller på restauranten alt etter som passer
  • Mulighet for å sjå mye dyreliv over og under vatnet, bla. havørn og sæl
  • Mulighet for å kombinere fisking, snorkling og sanking av tang, tare, skjell og annet godt fra havets matfat
  • Få tilberede og smake på hva vi fanger og finner
  • Ingen forkunnskaper trengs!
  • Instruksjon av NPF godkjent instruktør og sertifisert NNGF Naturguide
  • Gjennomføres på skandinavisk språk eller engelsk
Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på en guida safaritur, men du bør ikke ha skulderskader, ryggproblemer eller nakkeproblemer. Vår guide vil gi deg opplæring og sikre dig kvalitetstid i kajakken. Ta kontakt hvis du er i tvil, om dette kan være noe for dig eller vi bør tilrettelegge ekstra skånsomt.
Alle våre safariturer legger ut ifra Havkanten med mulighet for overnatting og helpensjon midt i øyriket og skyss tur/retur med RIB båt fra Sandnesssjøen/Brønnøyssund. Noe som gir oss muligheten til gi deg en helt unikt og alltid personlig skreddersydd guidet tur.
Ved booking kontakter vi deg med et informasjonsbrev direkte fra guiden, hvor du bl.a. finner sikkerhetsregler, pakkeliste og en introduksjon til turen. Alle turer starter med felles oppmøte på Havkanten kl 10:00, der vi sammen planlegger dagens padling, slik vi kan ta eventuelle hensyn og sikre din sikkerhet blir ivaretatt og en go oppleving på vatnet.

KONTAKT OSS

Ring oss nå på telefon +47 75 02 30 00

Kontakt oss

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer