Fridykking

Flere oppdager denne fantastiske måten å dykke på. Med enkelt utstyr kan du være i sjøen i timesvis og bevege deg over store områder.

Fridykking har virkelig fått grobunn i Norge og Helgeland de siste årene. Det er en ubeskrivelig opplevelse å ligge i vannet å kjenne at man er på bortebane. Kjenn roen, pulsen og det fantastiske landskapet under vann. Det er som terapi for sjelen!

Flere oppdager denne fantastiske måten å dykke på. Med enkelt utstyr kan du være i sjøen i timesvis og bevege deg over store områder. Jakte fisk og krabber, sanke skjell, eller bare nyte den totale roen fridykking og snorkling gir, så er fridykking noe for folk flest.

Med gode drakter holder du deg varm, selv i kaldt vann. Du kan være i sjøen i timesvis – året rundt! Med Helgelands vakre undervannsnatur er dette en hobby du blir glad i. Mosjonen du får med er en ren bonus! Du trenger ikke være i god form for å bli en dyktig fridykker, her handler det om å finne roen i vannet.

Du følger strandlinjen hvor du kan se tangen blafre i strømningene, fiskestimer og fargerike bunnvekster. Hvis du er heldig kan du også få se steinbit!

Alt du trenger av utstyr inngår i prisen; tørrdrakt, svømmeføtter, maske, snorkel, hette og hansker. Du trenger kun å ta med varme klær til å ha under tørrdrakten. Du vil få en introduksjon i hvordan utstyret brukes, snorkleteknikker, håndsignaler, tips om hvor du svømmer og hvordan du kommer opp og ned av båten.

Turlederen er med i vannet og båten er alltid i nærheten dersom noen vil opp.

KONTAKT OSS
Ring oss nå på telefon +47 75 02 30 00

Kontakt oss

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer